Hovedafdeling​:

22 61 63 65

Jylland/Fyn:

22 61 63 14

Sjælland

40 94 67 13

Væggelusbekæmpelse tilbydes i hele landet

En væggelus er omkring seks millimeter og er ikke, som navnet antyder en lus, men i stedet en rødbrun, vingeløs og blodsugende tæge. Er du angrebet, er det nødvendigt med professionel væggelusbekæmpelse, og det udfører vi på både Sjælland, Fyn og i hele Jylland.

 ​

Hunnen kan lægge fire til fem æg om dagen - i alt cirka 200 æg. Udviklingen, der kan vare fra to måneder til ét år, går gennem fem stadier, mellem hvilke, der skiftes hud, og i hvert stadium kræves et måltid blod.

Derfor er det nødvendigt med væggelusbekæmpelse

Væggelus er aktive om natten og foretrækker menneskeblod frem for blod fra dyr. Det tager en væggelus mellem fem og ti minutter at suge nok blod til et måltid. 

Mennesker reagerer meget forskelligt på bid fra væggelus – lige fra store opsvulmede bid til ingen reaktion. 

Væggelus menes ikke at være smittespredere, men det er nødvendigt med væggelusbekæmpelse for at slippe af med dem.

Væggelus spredes overvejende med tøj, bagage og ikke mindst med bohave. De lever i revner og sprækker i træværk i bygninger, bag tapet, i møbler, tøj, billeder og lignende om dagen.

I beboelsesejendomme kan de vandre fra lejlighed til lejlighed, og som lejer er det lovpligtigt at informere sin udlejer, hvis man konstaterer væggelus i sin lejlighed.

Hos Kryb-Væk har vi med stor succes og høj faglighed udført væggelusbekæmpelse i flere år. Vi yder derfor tre måneders garanti efter kun to behandlinger på væggelusbekæmpelse. 

Desuden tilbydes forebyggende væggelusbekæmpelse til fx hoteller, vandrehjem og lignende.

Kontakt os og slip af med væggelusene

Har du problemer med væggelus, kan du med fordel kontakte os for professionel væggelusbekæmpelse. Vi arbejder i hele landet og kan kontaktes på telefon 22 61 63 65 eller e-mail post@kryb-vaek.dk.​

Skal vi komme i en fart?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Gammelby Mosevej 6, 6600 Vejen

Find ved med Google Maps