Hovedafdeling​:

22 61 63 65

Jylland/Fyn:

22 61 63 14

Sjælland

40 94 67 13

Lopper

Der findes ca. 60 forskellige lopper i Danmark, hvoraf halvdelen kan bide mennesker. De kan være fra 1-6 mm lange. De har ingen vinger, men de kan springe meget langt – helt op til 30 cm. Loppen bor på sit værtsdyr – ofte en hund eller kat.

Den mest almindelige type er kattelopper.​

Lopper kan være et stort problem i private hjem, udlejningshuse, sommerhuse eller fraflyttede lejligheder. Lopper udgør et særligt problem i beboelser, hvor der ingen værtsdyr er.

En loppe kan lægge 1000 æg. Loppens udvikling går fra larve til puppe til loppe, og loppen kan i puppestadiet ligge i dvale fra 2 uger til mange måneder. Det er i dette stadie, at bekæmpelsen udgør en særlig udfordring.

Kryb-Væk har udviklet sin egen bekæmpelsesmetode og bekæmper altid med to bekæmpelsesmidler – den ene hurtigvirkende og den anden langtidsvirkende, for så effektivt som muligt at fjerne lopperne. 

Det kan være nødvendigt at gentage behandlingen efter ca. 14 dage. Kryb-Væk giver garanti efter anden behandling, forudsat at kunden har fulgt Kryb-Væks anbefalinger i forbindelse med behandlingen, fx at evt. kæledyr får en loppebehandling samtidig med at boligen behandles.​

Skal vi komme i en fart?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Gammelby Mosevej 6, 6600 Vejen

Find ved med Google Maps