Hovedafdeling​:

22 61 63 65

Jylland/Fyn:

22 61 63 14

Sjælland

40 94 67 13

Fjernelse af hvepsebo udføres med stor ekspertise

Hos Kryb-Væk skadedyrsbekæmpelse tilbyder vi professionel fjernelse af hvepsebo i Jylland, på Fyn og på Sjælland.

I Danmark findes der mange forskellige slags hvepse og gedehamse. De mest karakteristiske og velkendte typer har en sort- og gulstribet bagkrop, der er forbundet med forkroppen med en tynd stilk.

Et bo etableres i det spæde forår af én dronning. Dronningens larver udvikler sig i løbet af en måneds tid til arbejdere. Senere på sommeren udvikles hanner, droner og nye dronninger som befrugtes, hvis man ikke udfører fjernelse af hvepsebo. 

Boet udvides normalt til 1.000–2.500 individer, i enkelte tilfælde helt op til 6.000 individer i ét bo. Kun dronningen overvintrer, men de seneste år har vi fjernet aktive boer helt hen i november måned.

Vi oplever en stadig større aktivitet af stor gedehams, der er Danmarks mest giftige insekt. De er aktive efter mørkets frembrud og meget aggressive i og omkring boet.

Der er 7 slags gedehamse i Danmark.

​​

Garanti på fjernelse af hvepsebo

Hos Kryb-Væk har vi stor ekspertise og erfaring i fjernelse af hvepsebo og gedehamsebo.

Vores dygtige fagfolk udfører altid fjernelse af hvepsebo med godkendte midler, og vi giver garanti på alle behandlinger. 

Hvis der er aktivitet i boet tre dage efter fjernelse af hvepsebo, genbehandler vi uden ekstra beregning. Denne garanti giver vi, uanset om boet er placeret synligt eller skjult.​

​​

​Kontakt os og hør mere

Ønsker du at høre mere om vores fjernelse af hvepsebo, er du velkommen til at kontakte os, enten på telefon 22 61 63 65 eller e-mail post@kryb-vaek.dk.

Skal vi komme i en fart?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Gammelby Mosevej 6, 6600 Vejen

Find ved med Google Maps