Hovedafdeling​:

22 61 63 65

Jylland/Fyn:

22 61 63 14

Sjælland

40 94 67 13

Bekæmpelse af borebiller i hele landet

Hos Kryb-Væk skadedyrsbekæmpelse har vi mange års erfaring og stor ekspertise i bekæmpelse af borebiller. Vi tilbyder borebillebekæmpelse på både Fyn, Sjælland og i Jylland, så uanset hvor du bor henne i landet, kan vi hjælpe dig med at slippe af med borebillerne.

Borebillebekæmpelse udføres

Behandlingen udføres altid af vores dygtige og professionelle fagfolk, der ved, hvad de gør angående borebillebekæmpelse.

Vi udfører bekæmpelse af borebiller i private boliger, kirker, landbrugsejendomme og lignende.

Vi kan både udføre bekæmpelse af borebiller, ligesom vi også kan tilbyde rådgivning og vejledning, hvis du er i gang med enten at købe eller sælge en bolig, hvor der har været angreb af borebiller. Det vil for eksempel stå i boligens tilstandsrapport.

Sådan udfører vi borebillebekæmpelse

Når vi udfører bekæmpelse af borebiller, behandler vi altid træet mindst to gange. Vi anvender kun godkendte bekæmpelsesmidler, og de steder hvor der er behov for det, bliver der behandlet en tredje gang.

Vi skaber et holdbart og langvarigt resultat, som vi kan stå inde for, hvorfor vi tilbyder 20 års garanti på borebillebekæmpelse.

Kontakt os vedrørende bekæmpelse af borebiller

Kontakt os på telefon 22 61 63 65 eller skriv til vores e-mail post@kryb-vaek.dk, hvis du har brug for professionel borebillebekæmpelse.​

Skal vi komme i en fart?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Gammelby Mosevej 6, 6600 Vejen

Find ved med Google Maps